Exclusief vakantiehuis in Limburg

Omgeving en activiteiten

Wandelen
en fietsen.

Wij liggen op wandelafstand van het domein van Bokrijk. Geniet op je avondwandeling van Fietsen door het water, helemaal voor jou alleen. Vanuit onze woning kan je rechtsreeks op het fietsknooppunten netwerk aansluiten. Liever MTB? Er liggen verschillende MTB-routes op minder dan 15 minuten fietsen. Of wandelen? In de onmiddellijke omgeving kan je kiezen tussen Bokrijk, de Maten of de andere wandelingen van het uitgestrekte Wijergebied.
ZmlldHNlbg==
ZmlldHN2ZXJodXVy

Verhuur van fietsen

Huis berenbroek verhuurt 4 elektrische fietsen aan zijn gasten. 
Voor het huren van bijkomende fietsen verwijzen wij je naar het Domein van Bokrijk, waar een ruim en professioneel aanbod aanwezig is.

Shoppen

Wij liggen op 10 minuten met de wagen van het centrum van Hasselt of van Genk. Met de fiets doe je er 20 minuten over. Er is aansluiting op het openbaar vervoer op 400 meter (bus) of 1 km (trein, station Bokrijk). Wil je het wat verder zoeken? Maasmechelen Village, Maastricht en Roermond zijn binnen bereik.
Winkels in de buurt
Je vindt binnen een straal van 3 km een volledig aanbod van winkels en andere voorzieningen zoals een dokter en een apotheker.
c2hvcHBlbg==

Wat onze gasten zeggen

Berenbroekstraat 77
3600 Genk
Belgiƫ
Informatie & boekingen: info@huisberenbroek.be
GSM: +32 (0) 476 612167
facebook-squareinstagramarrow-downarrow-leftarrow-right